NeoStat zoneregelingen

Zoneregelingen met NeoStat

De zoneregeling met NEOSTAT thermostaten kan, indien gewenst, door toevoeging van de NEO-HUB (verbinding met internet) via een APP op de smartphone worden bediend. De NEOSTAT thermostaten zijn in 3 verschillende kleuren leverbaar. Tevens wordt een NEOSTAT E aangeboden, waarmee het mogelijk is elektrische vloerverwarming of infrarood verwarmingspanelen in de regeling op te nemen.

WAT BIEDT DEZE ZONEREGELING?

  • Een zoneregeling met inbouwthermostaten, waarmee u de temperatuur in verschillende zones naar wens kunt instellen: handmatig of via een voorgeprogrammeerd tijdschema. De NEOSTAT thermostaten dienen in een doos in de muur te worden ingebouwd en worden gevoed met 230 Volt
  • U kunt met deze zoneregeling de temperatuur in maximaal 8 zones onafhankelijk van elkaar regelen (en zone kan bestaan uit meerdere groepen op uw vloerverwarmingsverdeler)
  • Door toevoeging van de NEOHUB kunt u deze regeling via een APP op de smartphone bedienen. De regeling is dan tevens compatibel met APPLE HOMEKIT

  • Het aantal functies wat al standaard aanwezig is op de NEOSTAT thermostaat, is uit te breiden met IFTTT
  • De NEOSTAT thermostaten communiceren onderling met elkaar in een MESH configuratie. Groot voordeel hiervan is dat er praktisch altijd wel een goede verbinding is met de zoneregelingskast (en de WIFI)
  • De voeding van de zoneregelingskast is 230 Volt De voeding voor de thermostaten kan via de zoneregelingskast worden getrokken. Er dient dus een 230 Volt verbinding te worden gelegd vanaf de zoneregelingskast naar de plaats van de thermostaten. (3 draads verbinding)
  • De diverse zones worden in de zoneregelingskast bedraad.
  • de stelmotortjes op alle groepen van de verdeler van de vloerverwarming worden ook rechtstreeks op de zoneregelingskast aangesloten.
  • Het aantal motortjes per zone is ca 3 tot 4 stuks (vermogen per thermisch motortje is ca 2-3 Watt)

WANNEER TOE TE PASSEN?

Wanneer men geen batterij gevoede thermostaten wenst, maar wel een betrouwbare verbinding in een MESH configuratie, biedt deze NEOSTAT zoneregeling een goede oplossing. Daarnaast is deze zoneregeling interessant voor gebruikers van het APPLE HOMEKIT systeem. Met IFTTT zijn interessante functies toe te voegen aan de veelzijdige NEOSTAT thermostaten. Geschikt voor aansluiten op een cv-ketel, stadsverwarming of warmtepomp.

EENVOUDIG ZELF AAN TE BRENGEN?

Deze zoneregeling is redelijk eenvoudig zelf aan te brengen. Op de Heatnetpagina met aansluitgegevens treft u de schema’ zijn de onderdelen van een goede Nederlandstalige handleiding voorzien

Een bedrade zoneregeling voor vloerverwarming met NEOSTAT programmeerbare thermostaten:

Webshop

Zie onze webshop voor de diverse mogelijkheden